Sepp og Sushi til hyrdeprøve


Sushi

Den 16.10.2016 tog jeg til Orø Trial med Sepp og Sushi. Jeg havde tilmeldt begge hunde til klasse 2.

I foråret deltog vi også i en hyrdekonkurrence på Orø. Dengang havde jeg tilmeldt Sepp en klasse 3 og Sushi en klasse 2. Det var min først konkurrence med Sepp, og hvis jeg havde tænkt mig lidt om, havde jeg startet ham i en klasse 2. På det tidspunkt havde jeg ikke trænet med ham så længe og vi kendte ikke nok til hinanden. Jeg var selvfølgelig også meget nervøs til prøven, fordi jeg jo vidste, at Sepp var en meget dygtigt hyrdehund sammen med sin tidligere ejer Rene Schwartz. Men det tog selvfølgelig tid for hunden, at vænne sig til en ny ejer. Og så tilmed en kvinde :)

Men efterhånden begyndte vores samarbejde at fungere godt. Sepp lyttede og forstod mine signaler.

Fårene til konkurrencen var "let til bens" . Derfor var det vigtigt, at Sepp blev holdt i god afstand til fårene og at den bevægede sig roligt.

Bremsen blev trådt i bund fra start til slut. Gennemløbet gik over alt forventning og vi fik tilmed delt flokken. Et moment som jeg har brugt meget tid på, at træne sammen med Sepp. De gode råd om deling af en fåreflok, som Rene nåede at fortælle og vise mig, fik jeg her god brug af. 1000 tak :)

Fårhyrdens Sepp

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square