Sportræning med Sushi, Sepp og Zanto


Sportræning er god aktivering for vores hunde. Jeg har i mange år trænet og konkurreret i DcH´s regi, hvor spor - disciplin indgår. En fantastisk øvelse som kræver meget træning, hvis man vil have hunden til at gå præcist og roligt i sporet.

Zanto som er min Border Collie på 13 år, har været konkurrencehund i mange år, men er nu pensioneret. Men jeg holder ham stadig i form. Både fysisk og psykisk. Han bliver stadig trænet i spor og på hans "gamle" dage, er han blevet super god til at gå på asfalt.

Som noget nyt, er han ved at lære at følge et spor, hvor han går uden line. Det kræver, at hans tempo sidder lige i skabet :)

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square